Välkommen

Välkommen till alla er som delar vårat intresse för Strävhårig Vorsteh och Irländsk Röd Setter!
Här kan du läsa om våra hundar och vad vi hittar på med dem.

måndag 16 juli 2012

Valpleverans

Lördagen den 14 juli blev den stora valpleverans dagen :)
Med blandade känslor... Det var väldigt jobbigt att släppa iväg dem men samtidigt ganska skönt. För mig som varit med dem nästan dygnet runt i 8v var det nog värst men jag vet ju att alla kommer att få det bra och jag vet ju också att jag kommer att få träffa dem igen och att vi kommer att hålla kontakten. Fyra av valparna åkte till sina nya hem och först att lämna boet var Strävsamma Kira.

Kira flyttade till Stefan och Anna här i Arvidsjaur. Hon fann sig snabbt i sitt nya hem. Hon var väldigt avslappnad och sov som en liten gris med husse på golvet första natten.

Anna, Stefan och Kira

Andra valpen ut var Strävsamma Kita.
Kita hämtades av sin husse Benny och fick åka bil till Adak. Resan gick bra fast hon började må lite illa när vägen var guppig. Hon sov mestadels hela vägen hem. Hemma går allt bra och hon följer med husse ute på gården på landet. Lillhusse Hampus och matte längtar tills de får åka hem från Skåne och träffa deras lilla busunge.

Benny och Kita

Den tredje som åkte var Strävsamma Kaiser.
Kaiser blev hämtad av matte Anna-Maria, husse Magnus och så halvbrorsan Jack, Lycksele.
De två bröderna trivs ihop och Kaiser har funnits sig till rätta i sitt nya hem. Han har redan fått åka ryggsäck när de skulle gå på promenad med Jack och det var spännande för lillen :)

Anna-Maria, Magnus och Kaiser

Fjärde valpen att bli hämtad denna dag var Strävsamma Kipper.
Han blev hämtad av husse Per och hans bror. Kipper gnällde lite från början av bilfärden spydde och sov sen hela vägen hem till Umeå. Husse hälsar att allt går jättebra. Kipper är en följsam valp och han har fullt upp med att hoppa i det höga blåbärsriset.

Per och Kipper

På söndagen var det Strävsamma Kirros tur att bli hämtad av matte Erika och husse Erik, Umeå.
Han sov också hela vägen hem och första natten sov han bra och han är lugn och trygg. Matte och husse är så nöjd med sin lille valp.

Erik, Erika och Kirro

Sist ut var Strävsamma Kessy.
Husse Patrik och matte Sofia säger att hon sov hela vägen hem till Malmberget och sen hon sov hela natten hemma i lägenheten. Kessy har också lyckats charma in sig hos deras gordon setter Orvar.

Patrik, Sofia och Kessy

Nu är det lugnt här i huset med "bara" tre valpar kvar. Vi ska ju behålla en och två valpar är fortfarande till salu.

Lite tomt i hagen nu för tiden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar